W trakcie Nocnego Targu Towarzyskiego skusiłyśmy się na "najlepsze mięso w bułce" od Furman i Gurman. To food truck, który potrawy przygotowuje z produktów od lokalnych dostawców i nie używa do ich przyrządzania wzmacniaczy smaków, ani sztucznych aromatów.
My skusiłyśmy się na Pulled Pork'a - długopieczona łopatka wieprzowa w maślanej bułce z cheddarem i bekonem /łopatka wieprzowa, ser cheddar, grilowany bekon, jalapeno, grilowana papryka, ogórek konserwowy, sałata lodowa, sos BBQ/ 16 zł
Mam takie pytanie czy ktoś z tego blogu jadł te jedzenie. Jeśli tak to proszę o opinie.
OdpowiedzUsuńWygląda to bardzo smacznie według mnie.Jadłbym to dzień i noc.
OdpowiedzUsuńBałkańska kuchnia zdecydowanie nie mój klimat, ale za to piękne widoki na Bałkanach są bliskie mojemu sercu. Chciałbym tam wrócić. Polecam poczytać na https://balkany.pl/ o Bałkanach zanim zaplanujesz wycieczkę. Dużo można zwiedzić na własną rękę.
OdpowiedzUsuń